Jasnovidnost

Ko govorimo o mističnem in skrivnostnem, jih običajno povezujemo s svetom ezoterike in pojmom jasnovidnosti. Jasnovidnost kot tehnika lahko, namreč, razjasni veliko nejasnih dogodkov in situacij, vendar je poseben poudarek na prihodnosti. Vidci, ki s svojim darom jasnovidnosti lahko presežejo fizično realnost, omogočajo odkrivanje mnogih pomembnih vidikov življenja. “Oblika vizualne percepcije” opisuje jasnovidnost s pomočjo katere lahko vidci pridobijo zavedanja o določenih dogodkih ali osebah, ne glede na fizično razdaljo.

jasnovidnost
Beseda jasnovidnost je najpogosteje povezana z jasnim videnjem, jasnostjo in jasno percepcijo. Obstajajo številni zgodovinski primeri, ki govorijo o vidcih in izrazu jasnovidnost za napovedovanje dogodkov, veliko preden so se zgodili. Izraz jasnovidnosti danes vključuje zelo različne pojave, mnogi avtorji mističnih knjig pa opisujejo ta izraz kot šesti čut in “sinonim za paranormalne sposobnosti”. Jasnovidnost, ki pomeni gledanje zunaj fizičnega, je v praksi vidcev še posebej pomembna. Danes se razlikujejo različni tipi jasnovidnosti, kot so: neposredna jasnovidnost, intuitivna jasnovidnost, jasnovidnost v kombinaciji, spontana jasnovidnost, itd.

Jasnovidnost prikazuje, kaj je skrito

Napovedovanje prihodnosti s jasnovidnostjo vključuje eno od najbolj iskanih metod vedeževanja. S pomočjo, ki jo nudijo vidci, se lahko napovedujejo prihajajoči dogodki in pridobijo številni odgovori, če se soočamo z dvomom zaradi negotovosti v sedanjosti. Zaradi jasnovidnosti lahko vedno hkrati dobimo rešitve za izboljšanje lastnega življenja in odkrijemo razloge za določene dogodke. Jasnovidnost prikazuje, kaj je skrito in pomaga bolje razumeti vse, kar se dogaja v našem življenju. Jasnovidnost je tudi odlična metoda svetovanja, zlasti v težavah, ovirah in zastojih.

S pridobitvijo uporabnih smernic s jasnovidnostjo, je veliko lažje doseči cilje in z več jasnosti pristopiti k reševanju tistega, kar prinaša zaskrbljenost v realnosti. Jasnovidnost velja za enega od najkompleksnejših pojavov, saj ga ni mogoče razložiti z nobenim fizičnim vzrokom, čeprav se v teoriji razlaga kot spoznanje določenih dogodkov in znanj. V tem smislu, jasnovidnost omogoča vidcu, da vidi dogodke, ki so fizično oddaljeni od njega ali so skriti. Jasnovidnost pri ljudeh, ki imajo ta intuitivni dar, omogoča videti avro drugih ljudi, prostorsko energijo, odkriti preteklost, sedanjost, prihodnost, prenesti sporočila angelov varuhov.

Jasnovidnost je dar videnja

Pravi vidci v fizičnem svetu vidijo dogodke, ki so se zgodili v preteklosti in se dogajajo v sedanjosti ter dogodke v prihodnosti. Opisan kot paranormalni pojav, jasnovidnost je dar videnja, ki se kaže v različnih oblikah. Danes lahko vidimo številna področja, na katerih se uporablja jasnovidnost in se kombinira z drugimi tehnikami, kot so astrologija, tarot, reiki, itd. Jasnovidnost, ki se šteje za veličastni dar, ima v praksi za cilj pomagati pri razlagi številnih dvomov, pomagati pri reševanju nejasnih situacij i prinašati dragocena zavedanja o prihodnosti.